ENKA başarılı sporcularını ödüllendirdi

ENKA Spor Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da katılımıyla 2017 yılında başarı gösteren sporcuları için ödül töreni düzenledi. 

İstinye'deki Sadi Gülçelik Spor Sitesi'nde gerçekleştirilen Enka Spor Kulübü 2017 Yılı Başarı Ödülleri Töreni'nin açılış konuşmasını yapan Bakan Bak, "Türk gençliğine böylesine eserler kazandıran Şarık Tara'yı tebrik ediyorum. Kulübün özellikle yüzme, sutopu, atletizm ve tenis branşlarındaki başarıları ortada. Spor kulüplerinin güçlü olması çok önemli. İnanıyoruz ki buradaki gençlerden nice Olimpiyat şampiyonları çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Gençlerle bir arada olmanın keyif verici olduğunu söyleyen Bakan Bak, "Burada en büyük alkış, çocuklarını spora getiren velilerin ve antrenörlerinindir. Türk sporunun şu anda bulunduğu konum, yapılan yatırımlar ortada. Sayın Cumhurbaşkanımızın sporun içinden gelen birisi olması, her konuda destek vermesi çok önemli. Gençlerin sporu bir hayat felsefesi olarak görmesi çok önemli. ENKA Spor Kulübü'nü tekrar tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

ENKA Spor Kulübü Başkanı Alparslan Tansuğ, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın törene katılımından dolayı memnuniyetini paylaşırken, "Bir yandan sportif başarılar elde edip diğer yandan daha birçok yetenekli çocuğumuzu sporla buluşturmak için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Başarı kazanan ENKA'lı tenisçilerin ödüllerini Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Akgül ve Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Gürsel Tuna takdim etti.