Başkan Durmuş Brand Week 2017'ye konuk oldu

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Brand Week İstanbul kapsamında gerçekleştirilen Brand & Sport Summit 2017'de konuştu.

Bloomberg HT kanalında yayınlanan Reklamarkası programı; Brand & Sport Summit 2017 çerçevesinde İstanbul Zorlu PSM'den canlı olarak yayınladı. BeIN Haber ve SportsTV ekranlarından da ortak yayınla izleyicilere ulaşan özel yayında sunucu ve moderatörlüğü Ender Merter üstlendi. Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, Türk Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Ümit Leblebici ve Yönetmen Ömer Faruk Sorak'ın katıldığı oturum yoğun ilgi gördü.

DURMUŞ: TEB İLE TENİSİ ÜLKEYE YAYDIK
"Tenis ve Markalaşma" konu başlıklı oturumda görüşlerini belirten TTF Başkanı Cengiz Durmuş, göreve geldiklerinden beri tenisin belli bir zümreye hitap eden elit sporu algısını kırmak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Durmuş, "Sponsorumuz TEB ile birlikte tenisi sokaklara ve Anadolu'ya yaymak için çok emek sarf ettik. Çalışmalarımız sonucunda da tüm şehirlerden sporseverlere ulaşmayı başardık" dedi.

Ülke sınırları içerisinde tenisin gelişimini sağlarken bir yandan da Türk tenisinin uluslararası alanda tanınırlığını arttırmaya ilk günden itibaren büyük önem verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Cengiz Durmuş, "Şu anda ülkemizde İstanbul ve Antalya'da iki ATP ve yine İstanbul'da bir WTA olmak üzere üç büyük turnuvaya ev sahipliği yapıyoruz. Bu organizasyonlar üst düzey sporcular katılıyor. Aynı zamanda Çağla Büyükakçay ile Maria Sharapova'nın karşılaşacağı TEB BNP Paribas Tennis Stars Series gibi önemli etkinlikler düzenliyoruz. Bunlar Türk tenisinin tanıtımı için çok önemli gelişmeler" şeklinde konuştu.

LEBLEBİCİ: DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Türk tenisinin en önemli destekçilerinden TEB'in Genel Müdürü Ümit Leblebici, tenisin ülkedeki tanıtımı ve gelişimine dair açıklamalarda bulundu. Sporun kitlelere ulaşmak için önemli bir araç olduğunu söyleyen Leblebici, "Spor, kriz dönemlerinde bile durmayan bir sektör. Biz de bu dinamik ortamda daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye'de tenisin her yere ulaşmasından çok memnunuz. Bu konuda desteklerimiz artarak sürecek. Süren iş birliğimiz yanında Maria Sharapova gibi yıldız isimleri de ülkemizde ağırlayarak daha fazla tanıtım hedefliyoruz" dedi.

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay ve Rus yıldız Maria Sharapova'nın buluşacağı TEB BNP Paribas Tennis Stars Series etkinliğinin tanıtım filmini yöneten Ömer Faruk Sorak ise oldukça kısa sürede çekimlerin tamamlandığını ve profesyonel bir ortamda görev yaptığını ifade etti. Sorak, Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen reklam filminin çekim sürecine dair anekdotlar paylaştı.