Pemra ve Melis'ten iyi başlangıç

Ana tablo perdesinin açıldığı Cumhuriyet Kızları ITF 25K turnuvasında milli tenisçiler Pemra Özgen ve Melis Sezer, ilk maçlarını kazanıp son 16'ya kaldı.

TED Spor Kulübü'ndeki organizasyonun son yarı finalistlerinden Pemra, elemelerden gelen Danimarkalı Karen Barritza'ya şans tanımadı. 2 saat 15 dakika sonunda 7-5, 6-3'le gülen Özgen, ikinci turda 6 numaralı seribaşı Rus Viktoria Kamenskaya ile eşleşti.

Melis Sezer ise bir diğer eleme oyuncusu Belçikalı Eliessa Vanlangendonck'u saf dışı bıraktı. Korttan 6-0, 6-4'lük setlerle üstün ayrılmayı başaran Sezer, bir sonraki turda 4 numaralı seribaşı Ayla Aksu veya Rus Polina Golubovskaya ile kozlarını paylaşacak.

Bu sene 17'ncisi düzenlenen turnuvada şanslı kaybeden olarak ana tabloya giren ev sahibi kulüp sporcusu Cemre Anıl, Sırp Dejana Radanovic'e yenilmekten kurtulamadı. Cemre, klasmanın 267. basamağındaki Radanovic'e 6-2, 6-2 mağlup oldu.

   

ÖZ ÇİFTLERDE ÇEYREK FİNALDE
Genç raket İpek Öz, Rus partneri Ekaterina Yashina ile birlikte etkileyici bir galibiyete imza atarak çiftlerde çeyrek finale ilerledi. Öz/Yashina ikilisi, 3 numaralı seribaşları Akgul Amanmuradova/Anastasia Frolova'yı 6-1, 7-6 ile devirdi.

Polina Golubovskaya/Kateryna Sliusar'a 6-1, 6-4 kaybeden Cemre Anıl/Eliessa Vanlangendonck ile Gabriela Mihaylova/Zinovia Vaneva'ya 6-1, 6-2 yenilen Duygu Ocak/İlayda Yavaş ise turnuvaya veda etti.

Cumhuriyet Kızları'nda yarın (24 Ekim Salı) Ayla Aksu, İpek Öz, İlay Yörük ve Zeynep Sönmez teklerde birinci tur maçlarına çıkacak. Karşılaşmalar saat 10.00'da başlayacak.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
MAÇ PROGRAMI