İpek ve Cemre ana tabloda

Bu sene 17'ncisi düzenlenen Cumhuriyet Kızları ITF turnuvasında eleme mücadelesi tamamlanırken, ana tablo kuraları da çekildi. Elemelerdeki iki maçını da kazanan İpek Öz'ün yanı sıra Cemre Anıl'ın da şanslı kaybeden olması neticesinde ana tablodaki Türk sporcu sayısı 7'ye çıktı.

TED Spor Kulübü'ndeki organizasyonun elemelerine 8 numaralı seribaşı olarak katılan İpek, final turunda Hülya Esen'i 6-1, 6-3'le geçip 32'lik listeye yazılmayı başardı. Cemre ise Belçikalı Eliessa Vanlangendonck'a 6-1, 6-3 yenilmesine rağmen şanslı kaybeden olarak ana tabloya dahil edildi.

Ana tablo heyecanının yarın (23 Ekim Pazartesi) başlayacağı toplam 25 bin dolar para ödülü turnuvanın 4 numaralı seribaşı ismi Ayla Aksu, açılış turunda Rus Polina Golubovskaya ile eşleşirken; son yarı finalistlerden tecrübeli Pemra Özgen'in rakibi Danimarkalı Karen Barritza oldu.

Cumhuriyet Kızları'nda ana tablodaki diğer Türk tenisçilerin eşleşmeleri ise şu şekilde: Melis Sezer-Eliessa Vanlangendonck (Belçika), İpek Öz-Gozal Ainitdinova (Kazakistan), Cemre Anıl-Dejana Radanovic (Sırbistan), İlay Yörük-Anastasia Frolova (Rusya), Zeynep Sönmez-Vitalia Diatchenko (Rusya).

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
ELEME TABLOSU
MAÇ PROGRAMI