TED'de ilk kupa Begemann ve Eysseric'in

TED Spor Kulübü'nde düzenlenen American Express İstanbul Challenger'da ilk kupa sahibini buldu. Çiftler finalinde Hugo Nys/Romain Arneodo'yu maç tie-break neticesinde yenen Andre Begemann/Jonathan Eysseric, ortaklıklarının ilk zaferini kutladı.

75 bin dolar para ödüllü organizasyonda 2 numaralı ekip olarak boy gösteren Begemann/Eysseric, şampiyonluk maçında Nys/Arneodo'ya 6-3, 5-7, 10/4'lük skorla üstünlük kurup zirveye çıkmayı başardı.

Alman Begemann, 2011'in ardından İstanbul Challenger'da bir kez daha ipi göğüsleyerek toplamdaki 19. Challenger çiftler birinciliğini elde ederken, Fransız Eysseric ise bu seviyedeki 11. kupasını kaldırdı.

TEKLERDE JAZIRI-BERRETTINI FİNALİ
Bu sene 69'uncusu gerçekleştirilen American Express İstanbul Challenger'da teklerdeki şampiyonluk maçı Tunuslu Malek Jaziri ile İtalyan Matteo Berrettini arasında oluştu.

Turnuvanın 1 numaralı seribaşı ismi ve son şampiyonu Jaziri, Mısırlı rakibi Karim-Mohamed Maamoun'u 6-2, 4-6, 6-1'le geçerken; Berrettini ise Kazak Alexander Bublik'i 7-5, 6-3'le saf dışı bıraktı.

Jaziri ile Berrettini arasındaki final mücadelesi 17 Eylül Pazar günü saat 14.30'da başlayacak ve sportstv ekranlarından naklen yayınlanacak.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
MAÇ PROGRAMI