İstanbul Challenger'da ana tablo kuraları çekildi

Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü'nde düzenlenen American Express İstanbul Challenger'da 69. yıl heyecanı eleme müsabakalarıyla başlarken, ana tablo eşleşmeleri de belli oldu. Tekler kategorisinde altı Türk sporcu Marsel İlhan, Cem İlkel, Altuğ Çelikbilek, Anıl Yüksel, Muhammet Haylaz ve Mert Naci Türker ana tablo mücadelesi verecek.

Dünya sıralamasında ilk 100'den dört oyuncunun yer aldığı prestijli organizasyonda son şampiyon Tunuslu Malek Jaziri (#80) 1 numaralı seribaşı olarak raket sallayacak. American Express İstanbul Challenger'ın 2, 3 ve 4 numaralı seribaşları ise sırasıyla Özbek Denis Istomin (#86), Rumen Marius Copil (#87) ve Rus Evgeny Donskoy (#99).

Geçen sene bu adreste çeyrek final gören Marsel İlhan, ilk maçına Alman Tobias Kamke önünde çıkarken; Cem İlkel ise 7 numara İtalyan Luca Vanni karşısında tur kovalayacak. Altuğ Çelikbilek ile Muhammet Haylaz'ın birbirine rakip olduğu açılış turunda Anıl Yüksel, elemelerden gelecek bir isimle; Mert Naci Türker de 5 numara Kazak Alexander Bublik ile kozlarını paylaşacak.

75 bin toplam para ödüllü ATP Challenger turnuvasında ana tablo heyecanı 11 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
ELEME TABLOSU
MAÇ PROGRAMI