TEB Mençuna Cup'ta galibiyet gelmedi

Türk Ekonomi Bankası'nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen TEB Mençuna Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ana tablo mücadelesinin ikinci günü geride kaldı. Kimi maçların yağmur nedeniyle yapılamadığı günde korta çıkan dört Türk sporcu, rakiplerine yenilerek elenmekten kurtulamadı.

Pemra Özgen'in Hırvat Ana Vrljic'e 6-4, 6-2 mağlup olduğu birinci turda Berfu Cengiz, eski bir ilk 100 oyuncusu olan Rus Vitalia Diatchenko'ya 6-3, 7-5; Melis Sezer, 2 numaralı seribaşı Hırvat Tereza Mrdeza'ya 6-2, 6-4; Başak Akbaş da 6 numaralı seribaşı Hint Ankita Raina'ya 6-2, 6-1'lik setlerle kaybetti.

Arhavi Tenis Kulübü'nün bu sene ilkine ev sahipliği yaptığı organizasyonun 4 numaralı seribaşı ismi Ayla Aksu'nun Britanyalı Harriet Dart; İpek Öz'ün de Alman Julia Wachaczyk ile kozlarını paylaşacağı açılış turu müsabakaları ise öğleden sonra etkisini gösteren yağmurdan ötürü ertesi güne ertelendi.

Toplam 60 bin dolar ödüllü TEB Mençuna Cup ITF turnuvasında 23 Ağustos Çarşamba gününün programı saat 09.30'da başlayacak.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
MAÇ PROGRAMI