Arhavi'de TEB Mençuna Cup heyecanı

Artvin'in Arhavi ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen 60 bin dolar toplam para ödüllü TEB Mençuna Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ana tablo kuraları çekildi. Arhavi Tenis Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı organizasyonda Ayla Aksu, Pemra Özgen doğrudan; Melis Sezer, Berfu Cengiz, İpek Öz, Başak Akbaş da wildcard ile ana tabloda kendilerine yer buldu.

Türk Ekonomi Bankası'nın ana sponsorluğunda gerçekleşen TEB Mençuna Cup'ta 4 numaralı seribaşı olarak boy gösteren Ayla Aksu, ilk sınavını Britanyalı Harriet Dart önünde verirken; Pemra Özgen ise Hırvat Ana Vrljic ile kozlarını paylaşacak.

Melis Sezer'in 2 numara Hırvat Tereza Mrdeza ile karşılaşacağı ana tablo birinci turunda diğer Türk sporcuların eşleşmeleri şu şekilde: Berfu Cengiz - Vitalia Diatchenko (Rusya), İpek Öz - Julia Wachaczyk (Almanya) ve Başak Akbaş - Ankita Raina (Hindistan).

Türkiye'deki 60 bin dolar seviyesindeki beş ITF turnuvasından biri olan TEB Mençuna Cup'ta çiftler finali 25 Ağustos Cuma, tekler finali ise 26 Ağustos Cumartesi günü oynanacak.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
ELEME TABLOSU
MAÇ PROGRAMI