Berfu terlemeden yarı finalde

Genç raket Berfu Cengiz, İstanbul'da düzenlenen Koza WOS Cup ITF toprak kort turnuvasında adını yarı finale yazdırırken sıkıntı yaşamadı.

Koza World of Sports tesislerindeki organizasyonda 3 numaralı seribaşı olarak ter döken Berfu, sırasıyla Rus ve Özbek rakiplerini eledikten sonra elemelerden gelen Fransız Louise Lampla'ya şans tanımadı.

66 dakika süren maçı 6-0, 6-1'lik setlerle kazanarak yoluna devam eden Cengiz, yarı finalde 1 numaralı seribaşı İsrailli Vlada Ekshibarova ile eşleşti.

ÇİFTLERDE DE FİNALDE
Berfu, bu maçın ardından partneri İpek Öz ile birlikte çıktığı çiftler maçından da galibiyetle ayrılarak finale çıkmayı başardı.

Melis Sezer/Vlada Ekshibarova'yı 0-6, 6-2, 10/3'le geçen Berfu Cengiz/İpek Öz tandemi, şampiyonluk için Vasilisa Aponasenko/Tea Faber ekibiyle karşı karşıya gelecek.

AĞABİGÜN'DEN VEDA
Tarsus'un ev sahipliği yaptığı Futures turnuvasında ter döken Sarp Ağabigün, çeyrek finalde İspanyol rakibi Fernando Bogajo'ya yenilmekten kurtulamadı.

Bu sezonki dördüncü çeyrek finalini oynayan 20 yaşındaki Ağabigün, korttan 6-4, 6-4'le mağlup ayrıldı ve Tarsus Cup'a veda etti.