Erzurum'da çiftler kupası Deviatiarov/Manafov ikilisinin

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Kardelen Cup Uluslararası Tenis Turnuvası'nda çiftler kupası sahibini buldu. 

Olimpiyat Parkı içerisinde bulunan Spor Kompleksi'nin ev sahipliği yaptığı turnuvanın çiftler finalinde bir numaralı seribaşı Ukraynalı Marat Deviatiarov/Vladyslav Manafov ikilisi ile İsrailli Alon Elia/Igor Smilansky çifti karşılaştı. 

25 bin dolar toplam para ödüllü turnuvanın çiftler finalinde, 5-4 geriden gelen Elia/Smilansky ikilisi servis kırma avantajlarını iyi kullanarak 7-5 ile ilk seti hanesine yazdırdı. 23 dakika süren ikinci sette rahat bir oyun ortaya koyan Deviatiarov/Manafov tandemi, 6-1 kazanarak mücadeleyi final setine taşıdı. Servis avantajlarını tie-break'te iyi değerlendiren Ukraynalı çift, 10-5 kazanarak Erzurum'da çiftler şampiyonluğuna uzandı.

Finalin ardından gerçekleşen kupa seremonisinde ikinci olan Elia/Smilansky çiftine ödüllerini Erzurum BŞB Gençlik ve Spor Şube Müdürü Muzaffer Şahin takdim etti. Şampiyon Deviatiarov/Manafov ikilisi ise şampiyonluk kupalarını Erzurum Spor AŞ Genel Müdürü Ahmet Dal'ın elinden aldı.