Yıldız raketler 'Podyum'da sahne alıyor

Türk Ekonomi Bankası'nın ana sponsorluğunda bu sene üçüncüsü düzenlenen TEB Bursa Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ana tablo perdesi açılıyor.

Podyum Tenis Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı organizasyonda 17 Temmuz Pazartesi günü 10'u ana tabloda, 4'ü elemelerde olmak üzere 14 maçın heyecanı yaşanacak.

Betina Tokaç'ın 3 numaralı seribaşı Sırp Dejana Radanovic ile kozlarını paylaşacağı günde Zeyneb Sena Sarıoğlan'ın rakibi Boşnak Dea Herdzelas olurken, Muazzez Demirci de Ukraynalı Valeriya Strakhova ile karşı karşıya gelecek.

Çiftler kategorisinde ise Ayla Aksu/Melis Sezer - Barbara Bonic/Dia Evtimova, İpek Soylu/Alexandra Panova - İpek Öz/Petia Arshinkova, Cemre Anıl/Julia Stamatova - Daiana Negreanu/Kyra Shroff ve Betina Tokaç/Zeyneb Sena Sarıoğlan - Vivien Juhaszova/Dayana Yastremska müsabakaları yapılacak.

MELİS ANA TABLOYA DOĞRU
Toplam 60 bin dolar ödüllü organizasyonda elemelerin 3 numaralı seribaşı ismi olarak ter döken Melis Sezer, ana tablo yolunda ikinci adımı da atmasını bildi. Genç rakibi İlay Yörük'ü 7-6, 6-2'lik setlerle geçen Sezer, elemelerin final turunda Hint Kyra Shroff ile eşleşti.

İsveçli Fanny Ostlund'a 3-6, 6-3, 6-1 mağlup olan Cemre Anıl ile Bulgar Gebriela Mihaylova'ya 6-2, 6-0 kaybeden Dilara Kınal ise ana tablo yükselme şanslarını yitirdi.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
ELEME TABLOSU
17 TEMMUZ PROGRAM