Ayla yoluna devam ediyor

Türkiye'nin sene boyunca ev sahipliği yaptığı ITF turnuvalarının bu haftaki ayağında milli tenisçi Ayla Aksu teklerde adını son dörde yazdırmasını bildi.

Antalya'da düzenlenen Tennis Organisation Cup ITF turnuvasının 2 numaralı seribaşı ismi Aksu, son sınavını Ukraynalı Sofiya Kovalets önünde verdi.

Açılış setinde 4-3 geride olduğu sırada rakibi Kovalets'in maçı bırakmasıyla turlayan Aksu, final yolunda Bulgar Dia Evtimova ile eşleşti.

Ayla, partneri Melis Sezer ile birlikte çiftlerde yarı finalinde ise Rus tandem Anastasia Frolova/Alena Tarasova ile karşılaşacak.

İLKEL/ALTUNA FİNALDE
Aynı adresteki 15 bin dolar ödüllü Futures turnuvasında ise Cem İlkel ve Tuna Altuna, çiftler kategorisinde şampiyonluk maçına çıkmaya hak kazandı.

Rus Alexander Igoshin/Yan Sabanin'i 6-2, 6-4'le geçen İlkel/Altuna çifti, finalde Belçikalı ortaklar Sander Gille/Joran Vliegen ile kozlarını paylaşacak.

Cem, çiftler maçından önce raket salladığı tekler çeyrek finalinde ise Rus Ivan Nedelko'ya 6-1, 3-6, 6-3'lük mağlup olmaktan kurtulamadı.