TEB Ankara Cup'ta sona doğru

Ankara Tenis Kulübü’nün bu yıl altıncısına ev sahipliği yaptığı TEB Ankara Cup’ta sona yaklaşılıyor. Toplam 50 bin dolar ödüllü turnuvanın dördüncü gününde oynanan maçlar sonucunda teklerde yarı finalistler belirlenirken; çiftlerde finalin adı kondu.

Üç sette sona eren tek çeyrek finalde Rumen Alexandra Cadantu ile Bulgar Elitsa Kostova karşı karşıya geldi. 2 saat 42 dakika sonunda 6-4, 1-6, 6-2 ile korttan galip ayrılan eski dünya 59 numarası Cadantu, böylece adını son dörde yazdırdı. Cadantu’nun final yolundaki rakibi Polonyalı Paula Kania’yı 6-2, 6-1 mağlup eden Rus Vitalia Diatchenko olacak.

Diğer yarı final mücadelesinde ise son şampiyon Sırp Ivana Jorovic ile 1 numaralı seribaşı Belaruslu Aryna Sabalenka kozlarını paylaşacak.

ÇİFTLERDE KUPA SAHİBİNİ BULUYOR

Zorlu organizasyonun çiftler kategorisinde şampiyonluk için mücadele edecek ekipler de belirlendi. Sabina Sharipova/Ekaterina Yashina tandemi, Alona Fomina/Ekaterine Gorgodze çiftini 6-3, 7-6 ile geçerek finale yükseldi. Diğer eşleşmede ise Elitsa Kostova/Cornelia Lister ikilisinin Kostova’nın rahatsızlığı nedeniyle korta çıkamaması neticesinde Anna Blinkova/Lidziya Marozava takımı finale ilerledi.

TEB Ankara Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda çiftler finali yarın (23 Aralık Cuma) saat 13.00’te oynanacak. Tekler yarı finalleri ise 14.00’te başlayacak.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
MAÇ PROGRAMI