Türkiye Kupası'nda yarı final zamanı

Ankara Tenis Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Büyükler Kupası'nda teklerde ve çiftlerde yarı finalistler netlik kazandı. 10 Aralık Cumartesi günkü eleme müsabakalarıyla perdesi açılan organizasyonda 1 numaralı seribaşı olarak boy gösteren raketler zorlanmadan son dörde kalmasını bildi.

Son sınavını Beyda Baykal önünde veren 1 numara İpek Öz, rahat bir galibiyete daha imza atarken genç rakibini 6-0, 6-1'le saf dışı bıraktı. Oynadığı üç maçta yalnızca dört oyun kaybı yaşayan Öz, yarı finalde Ekin Erçetin ile eşleşti. Diğer yarı final ise 5 numara Deniz Çömlek ile Selin Övünç arasında oluştu.

Erkeklerin 1 numarası Barkın Yalçınkale de çeyrek finalde yorulmadı. Mert Altınalev karşısında korttan 6-1, 6-2'lik setlerle üstün ayrılan Yalçınkale, final yolunda elemelerden gelen Ahmet Sarıoğlu ile kozlarını paylaşacak. Tablonun alt kısmındaki yarı finalde 2 numara Mert Naci Türker ile Atakan Gezer buluşacak.

Çiftler kategorisinde ise kadınlarda İnci Öğüt/Cemre Anıl - İpek Çevik/İlay Yörük ve Başak Akbaş/Deniz Çömlek - İpek Öz/İrem Soylu; erkeklerde Barkın Yalçınkale/Gökberk Ergeneman - Atilla Kaan Göne/Mert Altınalev ve Durukan Durmuş/Bulut Özçelik - Umut Akkoyun/Mert Naci Türker yarı finalleri oynanacak.