Türk randevusu Ayla'nın

Antalya Belek'te düzenlenen Tennis Organisation Cup ITF turnuvasının çeyrek finalinde iki Türk sporcu arasındaki çeyrek final buluşmasının heyecanı yaşanırken, yoluna devam eden isim Ayla Aksu oldu.

Toprak zeminde gerçekleşen 10 bin dolar ödüllü turnuvada 1 numaralı seribaşı olarak ter döken Ayla, sırasıyla Rus ve Ukraynalı rakiplerini geçerek geldiği çeyrek finalde çiftler partneri Melis Sezer ile kozlarını paylaştı.

ITF Turu'nda geçmişteki beş randevularında dört kez yenildiği Sezer'e bu defa 6-4, 7-5'lik setler neticesinde üstünlük kuran Aksu, adını son dörde yazdıran taraf oldu. Galibiyet serisini 18 maça çıkaran Ayla, yarı finalde Macar Agnes Bukta ile eşleşti.

Aksu ve Sezer, iş birliği yaptıkları çiftler kategorisinde ise yarı finalde Ani Vangelova/Caitlyn Williams takımıyla karşılaşacak.

PEMRA 1 NUMARAYI GEÇEMEDİ
Bu haftaki mücadelesini İtalya'daki 10 binlik ITF turnuvasında veren Pemra Özgen, yarı finalde 1 numaralı seribaşı Alman Laura Schaeder'e takıldı. İlk üç turda ev sahibi ülke oyuncularını saf dışı bırakan Özgen, Schaeder'e 6-3, 6-2'le mağlup oldu.