Özgen zorlanmadan son dörtte

Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentindeki ITF turnuvasında mücadele veren milli tenisçi Pemra Özgen, rahat bir galibiyete daha imza atarak adını son dörde yazdırmasını bildi.

Toplam 10 bin dolar ödüllü turnuvada 1 numaralı seribaşı olarak ter döken Özgen, çeyrek finalde karşılaştığı ev sahibi ülke oyuncusu Ola Abou Zekry'ye şans tanımadı.

Korttan 1 saat 18 dakika sonunda 6-4, 6-1'lik setlerle üstün ayrılan Pemra, yarı finalde Alman Sarah-Rebecca Sekulic ile eşleşti.

MELİS VE TUNA FİNALDE
Antalya'da devam eden Tennis Organisation Cup ITF turnuvalarında çift kadınlarda Melis Sezer, çift erkeklerde Tuna Altuna, şampiyonluk maçına çıkmaya hak kazandı.

Teklerde turnuvaya çeyrek finalde veda eden Sezer, Bulgar Dia Evtimova ile ortaklık kurduğu çiftlerde İsviçreli tandem Chiara Grimm/Leonie Kung'u 4-6, 6-4, 10/8'le geçip finale kaldı. Sezer/Evtimova'nın kupa yolundaki son rakipleri Agnes Bukta/Vivien Juhaszova ekibi olacak.

Tuna ise İtalyan partneri Adelchi Virgili ile birlikte yarı finalde 1 numaralı ekip Jordi Munoz-Abreu/David Perez Sanz'ı 4-6, 6-3, 10/7 ile devirdi. Altuna/Virgili çifti finalde, Gökberk Ergeneman/Dylan Gee'yi 6-4, 6-4'le eleyen Polonyalılar Adrian Andrzejczuk/Mateusz Smolicki ile karşılaşacak.