Çağla ve Marsel dünya yıldızlarına karşı

Türk tenisseverler 30 Ekim Pazar günü Ankara Arena'da dev bir organizasyonun daha keyfine varacak. Milli tenisçiler Çağla Büyükakçay ve Marsel İlhan, TEB BNP Paribas Tennis Stars Series kapsamında iki önemli dünya yıldızıyla aynı kortu paylaşacak.

Türkiye Tenis Federasyonu ve Türk Ekonomi Bankası'nın ortaklığında gerçekleşen etkinlik, bu sezon Türk tenisini birçok ilkle tanıştıran Çağla Büyükakçay ile Kanadalı raket Eugenie Bouchard arasındaki maçla başlayacak. Klasmanın 46. basamağında yer alan Bouchard, Wimbledon'da ikincilik ödülüne uzandığı 2014 sezonunda dünya sıralamasında beşinciliğe kadar ilerlemişti.

Biletleri ücretsiz olarak temin edilebilecek ve sportstv'den canlı yayınlanacak organizasyonun ikinci maçında Marsel İlhan ile Avustralyalı efsane Pat Cash karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz ay TEB İzmir Cup ATP Challenger turnuvasında mutlu sona ulaşan İlhan'ın rakibi dünya eski 4 numarası Cash, 1987 Wimbledon tek erkekler kategorisinde şampiyonluğu elde etmişti.

Sürprizlerle dolu TEB BNP Paribas Tennis Stars etkinliğinde büyük bir keyifle izlenecek bu iki müsabakanın yanı sıra gün boyu sürecek farklı aktivitelerle eğlence zirve yapacak.