İzmir'de ana tablo heyecanı başlıyor

Türkiye'nin en önemli uluslararası organizasyonları arasında yer alan TEB İzmir Cup ATP Challenger turnuvasında elemelerin tamamlanmasıyla gözler ana tabloya çevrildi. Ana tablonun açılacağı 19 Eylül Pazartesi günü programda bir tekler, altı çiftler müsabakası var. Türk sporculardan yedisi ilk gün çiftlerde korta çıkacak.

Teklerde sadece İsviçreli Yann Marti ile Bosnalı Aldin Setkic'in karşı karşıya geleceği ilk günün merkez korttaki ikinci mücadelesi, milli tenisçilerimizin maçına sahne olacak. İstanbul Challenger'da çiftler yarı finali oynayan Cem İlkel ile Tuna Altuna, İzmir'deki birinci tur eşleşmesinde Sarp Ağabigün/Altuğ Çelikbilek ikilisiyle kozlarını paylaşacak.

7 numaralı kortta ise wildcard ile çiftler ana tabloya giren Anıl Yüksel ile Muhammet Haylaz boy gösterecek. İstanbul Challenger’da başarılı bir hafta geçiren Anıl ve Muhammet, Amerikalı John Fruttero ve İspanyol Adrian Menendez'e karşı raket sallayacak.

Genç tenisçi Sefa Suluoğlu ise çiftlerde Slovak Filip Horansky ile ortaklık kuracak. Suluoğlu/Horansky'nin açılış turundaki rakipleri, İstanbul’dan çiftler şampiyonluğu ile ayrılan Fransız tandem Calvin Hemery/Sadio Doumbia olacak.

Toplam yedi maçın yapılacağı pazartesi gününün programı saat 14:00'te başlayacak.

Bu sene dokuzuncusu gerçekleşen toplam 64 bin avro para ödüllü TEB İzmir Cup'ta eleme müsabakaları ise tamamlandı. Oynanan maçlar sonunda Hollandalı Tallon Griekspoor ve Kevin Griekspoor, Ukraynalı Vladyslav Manafov ve Rus Vitaly Kozyukov ana tabloya yükseldi.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
ELEME TABLOSU
19 EYLÜL PAZARTESİ PROGRAMI