Göztepe Parkı'nda çiftler şampiyonları taçlandı

İstanbul'daki Göztepe 60. Yıl Parkı'nın ev sahipliği yaptığı Büyükler Zafer Kupası'nda çiftler mücadelesi sona erdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı haftasında düzenlenen turnuvada çift kadınlar şampiyonluğu Melis Sezer/Cemre Anıl ikilisine giderken, çift erkeklerde Metehan Tolunay Sümer/Mert Altınalev tandemi mutlu sona ulaştı.

Toplam 10 bin dolar ödüllü organizasyonda 1 numaralı seribaşı ekip olarak mücadele veren Sezer ve Anıl, final maçında İpek Öz/Ebru Zeynep Yazgan'a 6-1, 7-5'lik setlerle üstünlük kurdu. Kadınlardaki gibi 1 ve 2 numaralı takımları buluştuğu erkekler finalinde Sümer/Altınalev tandemi, Umut Akkoyun/Mert Naci Türker'i 6-4, 3-6, 10/7 ile mağlup etti.

Büyükler Zafer Kupası tekler kategorisinde ise finallerin adı kondu. Zeyneb Sarıoğlan'ı 6-0, 6-1'le geçen 1 numara Melis Sezer ile Cemre Anıl'ı 6-3, 7-5 yenen İpek Öz kadınlar şampiyonluğu için kozlarını paylaşacak. Erkekler finalinde ise 1 numara Anıl Yüksel'i 4-6, 6-3, 6-3'le deviren Muhammet Haylaz ile Altuğ Çelikbilek'i 0-6, 6-1, 6-3'le eleyen Barkın Yalçınkale karşılaşacak.

Melis Sezer-İpek Öz ve Muhammet Haylaz-Barkın Yalçınkale tekler finalleri yarın (2 Eylül Cuma) saat 17.30'da başlayacak.