Soylu emin adımlarla

Podyum Tenis Kulübü'nde devam eden 50 bin dolar toplam ödüllü TEB Bursa Cup'ta son şampiyon İpek Soylu, rahat bir galibiyete daha imza atarak adını son sekize yazdırdı.

Geçen sene kariyerinin en büyük tekler zaferine uzandığı toprak kort turnuvasında 1 numaralı seribaşı olarak boy gösteren Soylu, ilk maçında olduğu gibi ikinci maçında da yalnızca iki oyun kaybetti. Sloven rakibi Nastja Kolar'ı 6-1, 6-1'le geçen 20 yaşındaki milli tenisçi, çeyrek finalde İsrailli Deniz Khazaniuk ile eşleşti.

Açılış turunda Melis Sezer'i eleyen 16 yaşındaki Berfu Cengiz, aynı zamanda çiftler partneri olan Rus Anastasia Gasanova karşısında maçı tamamlayamadı. Berfu, birinci seti 6-0 yitirdikten sonra sakatlık nedeniyle mücadeleden çekilmek zorunda kaldı.

Çiftler kategorisinde çeyrek final maçlarına çıkan Ayla Aksu/Melis Sezer, 3 numaralı seribaşı ekip Sofia Shapatava/Ekaterina Gorgodze'ye 6-1, 6-4 mağlup oldu. Tekler maçını yarıda bırakan Berfu Cengiz ise Anastasia Gasanova ile ortaklık kurduğu çiftlerde korta çıkamadı.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
15 TEMMUZ PROGRAM