İpek'ten kusursuz başlangıç

Bu sene ikincisi düzenlenen 50 bin dolar toplam ödüllü TEB Bursa Cup'ta ilk turlar sona erdi. Bir önceki gün adını ikinci tura yazdıran Berfu Cengiz'in ardından İpek Soylu da açılış sınavında hata yapmadı.

Podyum Tenis Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı organizasyonun son şampiyonu ve 1 numaralı seribaşı ismi İpek, elemelerden gelen Rumen rakibi Cristina Adamescu'ya yalnızca iki oyun şansı tanıdı. Mücadeleden 6-1, 6-1'le üstün ayrılan Soylu, ikinci turda Sloven Nastja Kolar ile eşleşti.

Çarşamba günü korta çıkan diğer dört Türk raket ise elenmekten kurtulamadı. Pemra Özgen, İsrailli Deniz Khazaniuk'a 7-6, 6-1; Ayla Aksu, İsviçreli Chiara Grimm'e 6-4, 2-6, 6-4; İnci Öğüt, Ukraynalı Valeriya Strakhova'ya 6-1, 6-2: Selin Övünç de Makedon Lina Gjorcheska'ya 6-2, 6-2'lik setlerle kaybetti.

Çiftler kategorisinde ortaklık kuran İnci Öğüt ve Cemre Anıl, birinci turda Akgul Amanmuradova/Natela Dzalamidze ekibinden set koparamadı. Öğüt/Anıl ikilisi, rakiplerine 6-4, 6-2 yenilip turnuvaya veda etti.

TEB Bursa Cup'ta perşembe günü İpek Soylu ve Berfu Cengiz teklerde ikinci tur, Cengiz/Gasanova ve Aksu/Sezer tandemleri de çiftlerde çeyrek final maçlarını oynayacaklar. Müsabakalar saat 10:00'da başlayacak.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
14 TEMMUZ PROGRAM