Marmaris'te Cem ve Anıl son dörtte

Türkiye'de sene boyunca düzenlenen ITF Futures turnuvalarına bu hafta Marmaris ev sahipliği yapıyor. Toplam 10 bin dolar ödüllü Marmaris Open'da teklerde yarı finalistler netlik kazanırken, çiftlerde ise finalin adı kondu.

Marmaris Tenis Akademisi'nde gerçekleşen turnuvada 2 numaralı seribaşı olarak ter döken Cem İlkel, üçüncü maçında Arjantinli Franco Agamenone'ye set şansı tanımadı. Korttan 7-5, 6-2 ile üstün ayrılan İlkel, final yolunda Fransız Hugo Voljacques ile eşleşti.

3 numaralı seribaşı Anıl Yüksel ise İtalyan ve İsveçli rakiplerinin ardından Brezilyalı Fabiano de Paula'yı da saf dışı bıraktı. 6-4, 7-6 ile sevinip son dörde kalan Yüksel, bir diğer milli raket Altuğ Çelikbilek'i eleyen 1 numara İtalyan Riccardo Bellotti ile oynayacak.

ALTUNA/İLKEL'DEN GÜÇLÜ PERFORMANS
Marmaris Open çiftler kategorisinde Tuna Altuna/Cem İlkel tandemi finale çıkmayı başardı. Altuna/İlkel, yarı finalde Brezilyalı ekip Bernardi/de Paula'yı 6-4, 6-3'le mağlup etti. Çelikbilek/Ağabigün'ü 6-4, 6-2 ile üzen Bolivyalı ortaklar Dellien/Zeballos, finalde Altuna/İlkel'in karşısına geçti.