Marsel veda etti

Bu yıl ikinci kez düzenlenen TEB BNP Paribas İstanbul Open’a wildcard ile katılan milli tenisçi Marsel İlhan, ilk turda karşılaştığı İspanyol Roberto Carballes Baena’ya 6-2, 6-4 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Garanti Koza Arena’da günün ikinci maçında sahne alan Marsel, dünya sıralamasının 119. basamağında bulunan Carballes Baena karşısında  ilk sette istediği oyunu sergileyemese de ikinci sette daha başa baş bir performans ortaya koydu. Dokuz oyun boyunca her iki raket de kendi servis oyununa tutunurken, 10. oyunda servisini kırdıran Marsel, böylece ikinci turun uzağında kaldı.

Turnuvanın ilk gününde korta çıkan bir diğer Türk raket ise Cem İlkel'di. 20 yaşındaki İlkel ve çiftlerde ortaklık kurduğu Avustralyalı yıldız Bernard Tomic, Aljaz Bedene/Antonio Sancic ikilisine 6-4, 6-2 ile boyun eğdi ve çeyrek finale yükselme şansını yitirdi.

TEB BNP Paribas İstanbul Open'da teklerde de mücadele eden Cem, yarın (26 Nisan Salı) saat 17.30'da 5 numaralı seribaşı İspanyol Marcel Granollers ile kozlarını paylaşacak.