Marsel ve Cem, İspanyollarla eşleşti

Toplam 426,530 avro ödüllü TEB BNP Paribas İstanbul Open’da ana tablo kuraları çekildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları eşliğinde çocukların da katılımıyla Esenyurt’taki Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen kura çekiminde Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Binark, Turnuva Direktörü Stefan Tzvetkov, ATP Direktörü Miro Bratoev ve Türk tenisçiler Marsel İlhan ile Tuna Altuna hazır bulundu.

Türkiye’nin 1 numarası Marsel İlhan, birinci turda Roberto Carballes Baena ile eşleşirken; 20 yaşındaki Cem İlkel, ilk sınavını 5 numaralı seribaşı Marcel Granollers önünde verecek. Avustralyalı Bernard Tomic ile ortaklık kuran İlkel, çiftlerdeki mücadelesine Bedene/Sancic ikilisi karşısında başlarken, Tuna Altuna ve Hırvat partneri Dino Marcan ise Daniell/Sitak tandemine karşı ter dökecek.

28’lik fikstürde oynanan TEB BNP Paribas İstanbul Open tekler ana tablo mücadelesinde ilk dört seribaşı sırasıyla Avustralyalı Bernard Tomic, Bulgar Grigor Dimitrov, Hırvat Ivo Karlovic ve Arjantinli Federico Delbonis olarak belirlendi. Bu dört raket açılış turunu bay geçecek.

SARP VEDA ETTİ
Toprak zeminde gerçekleşen ATP 250 serisi turnuvada eleme mücadelesi veren 1997 doğumlu Sarp Ağabigün, ilk maçında Rus Andrey Rublev'e diş geçiremedi. Ağabigün, klasmanın 154. basamağındaki Rublev'e 6-3, 6-3'lük setlerle yenildi.

TEKLER ANA TABLO

ÇİFTLER ANA TABLO

ELEME TABLOSU