Başkan Durmuş'tan Malatya ziyareti

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Dönmez, Malatya'da ziyaretlerde bulundu.

Malatya Tenis ve Dağcılık Kulübü kortlarının açılışına katılan Başkanı Cengiz Durmuş, uluslararası standartlara sahip bir tesisin Türk tenisine kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ileride şampiyonlar çıkaracağına inandığı kortların yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Malatya'da bu yıl 10 bin dolar toplam ödüllü uluslararası kadınlar turnuvası, dört adet yaş grubu turnuvası ve Doğu Ligi Kulüpler Şampiyonası'nın düzenleneceğini hatırlatan Durmuş, tesislerin Türk sporuna önemli bir katkı yapacağına inandığını dile getirdi. Cengiz Durmuş ve Gökhan Dönmez, kulüpte düzenlenen tanıtım kokteylinde genç sporcularla da tenis oynadı.

Ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, İnönü Üniversitesi Rektörü Cemil Çelik ve Malatya Valiliği'ni ziyaret eden Başkan Durmuş, şehirde tenisin geleceğini ve önümüzdeki dönemi içeren projeksiyonlarını anlattı.

FOTO GALERİ