Başak Lale Kupası'nda şampiyonluğa yürüyor

50 bin dolar toplam ödüllü Lale Kupası Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nda bugün çeyrek final karşılaşmaları oynandı.

Turnuvada yoluna devam eden tek Türk raket olan Başak Eraydın, Rus partneri Polina Monova ile birlikte çiftlerde son dört ekip arasına yükselebilmek için Katarzyna Piter/Isabella Shinikova ile kozlarını paylaştı. Yakaladığı iyi uyumu bu karşılaşmada da sürdüren Eraydın/Monova tandemi, baştan sona kontrolü elinde bulundurduğu maçı 6-3, 6-3 kazanarak yarı finale yükseldi.

Turnuvanın 4 numaralı seribaşı olan Eraydın/Monova ikilisi, finale yükselebilmek için 1 numaralı seribaşı Valentyna Ivakhnenko/Lidziya Marozava ile karşı karşıya gelecek.

Çift kadınlarda diğer yarı final eşleşmesi Lenka Kuncikova/Karolina Stuchla – Nigina Abduraimova/Barbora Stefkova şeklinde oluşurken; teklerdeki yarı final eşleşmeleri ise şöyle:

Viktoria Kamenskaya-Anastasia Pivovarova

Lina Gjorcheska-Barbora Stefkova

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Göztepe Gülbahçesi Spor Tesisi’nin ev sahipliği yaptığı Lale Kupası’nda yarın (15 Nisan Cuma) yarı final karşılaşmaları oynanacak. Mücadeleler saat 11.30’da başlayacak.

TEKLER ANA TABLO

ÇİFTLER ANA TABLO

15 NİSAN CUMA MAÇ PROGRAMI