Antalya'da çifte zafer

Antalya Belek’te düzenlenen erkeklerde ve kadınlarda toplam 10’ar bin dolar ödüllü Tennis Organisation Cup’ta çiftlerde şampiyonlar belirlendi.

Üç Türk raketin buluştuğu çift erkekler mücadelesinde gülen taraf, 3 numaralı seribaşı Muhammet Haylaz/Anıl Yüksel ikilisi oldu. Finalde karşılaştığı Sarp Ağabigün/David Pichler çiftini 6-2, 4-6, 10-8 mağlup eden Muhammet/Anıl böylece Antalya’da zirveye çıkmayı başardı.

Çift kadınlarda ise 1 numaralı seribaşı Ayla Aksu/Melis Sezer tandemi, şampiyonluk maçında Viktoriya Tomova/Anastasiya Vasylyeva ikilisini 6-3’lük iki setle yenerek kupaya uzanmayı başardı.

CEM İLKEL FİNALDE
Teklerde ise yoluna devam eden tek Türk raket olan Cem İlkel, yarı finalde karşılaştığı Alman Marc Sieber karşısında etkileyici bir geri dönüşe imza atarak finale yükselmeyi başardı. İlk seti 6-1 kaybeden ve ikinci sette de 2-0 geri düşen Cem, sonrasında kontrolü eline geçirerek 6-3’le dengeyi sağladı.

Final setini 6-2 ile hanesine yazdıran Milli tenisçi İlkel’in yarın (3 Nisan Pazar) oynanacak finaldeki rakibi, diğer yarı final maçında Filip Horansky’yi 6-3, 7-6(7) yenen İspanyol David Perez Sanz olacak.