Çiftlerde son dört belli oldu

TEB Ankara Cup ITF turnuvasında çiftlerde takım sayısı dörde indi. Çağla Büyükakçay ve Aleksandra Krunic, rahat bir galibiyetle son dörde kalmayı bildi.

Ankara Tenis Kulübü (ATK) kortlarında devam eden 5. TEB Ankara Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nda çiftlerin çeyrek finalleri yapıldı. Çiftler ana tablosunun ilk üç seribaşı takımı, adını yarı finale yazdırmayı bildi.

1 numaralı seribaşı olan Çağla Büyükakçay ve Aleksandra Krunic ikilisi, İsveçli Cornelia Lister ve Brezilya’dan Laura Pigossi’yi 6-1, 6-3 yenerek yarı finale çıktı. Büyükakçay/Krunic, 57 dakikalık maçta beş kez servis kırdı.

Turnuvada kalan tek Türk tenisçi olan Büyükakçay ve partneri Krunic’in final öncesinde rakibi 3 numaralı ikili Paula Kania (Polonya) ve Lesley Kerkhove (Hollanda) olacak. Kania/Kerkhove, çeyrek finalde Ayla Aksu ile Melis Sezer’i 6-3, 6-3 yenip tur atladı.

Çiftlerdeki diğer yarı final eşleşmesinde kortta üç Rus raket olacak. 2 numaralı seribaşı Maria Jose Martinez Sanchez (İspanya) ve Marina Melnikova (Rusya) ikilisi, Rusya’dan Maria Marfutina/Natalya Vikhlyantseva’ya karşı finale çıkma maçı oynayacak.

TEB Ankara Cup çiftler yarı finalleri 17 Aralık Perşembe saat 16:00’dan sonra oynanacak.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
17.12.2015 PROGRAM