ATK'da son sekiz şekillendi

Acıbadem +13 Yaş Türkiye Şampiyonası'nda çeyrek final eşleşmeleri netlik kazandı. Ankara Tenis Kulübü'nün kapalı kortlarında gerçekleşen organizasyonda ana tablonun ikinci günündeki dikkat çekici galibiyetin altında 2000 doğumlu Yankı Erel'in imzası vardı.

Açılış turunda Çağatay Özşeker'i mağlup eden Yankı, ikinci turda 1 numaralı seribaşı Barış Ergüden'i 6-4, 3-6, 6-3'lük setlerle devirip adını son sekize yazdırmayı başardı. Erel'in yarı final yolundaki rakibi, 5 numara Barkın Yalçınkale oldu. Erkeklerde diğer çeyrek final eşleşmeleri, Sarp Ağabigün ile Çağatay Sami Söke, Mert Naci Türker ile Anıl Yüksel ve Fatih Taha Erün ile Cengiz Aksu arasında meydana geldi.

Kadınlarda ise seribaşları ikinci turda tek fire verirken, 8 numara Doğa Selen Takunyacı'yı 6-3, 3-6, 6-1'le geçen Cemre Anıl, çeyrek finaldeki yerini ayırttı. Cemre, bir sonraki turda 1 numara Melis Sezer ile eşleşti. Tablonun üst kısmındaki diğer çeyrek final, Müge Topsel ile Nil Kalaycı arasında oluşurken, tablonun alt kısmında Lara Biter-İnci Öğüt ve Başak Akbaş-Ayla Aksu buluşmalarının heyecanı yaşanacak.

TEK ERKEKLER ANA TABLO

TEK KADINLAR ANA TABLO

ÇİFT ERKEKLER ANA TABLO

ÇİFT KADINLAR ANA TABLO