"Türk tenisi adına muhteşem bir hafta"

99 farklı ülkeden 700’den fazla tenis antrenörünün katılımıyla Antalya’da beş gün boyunca gerçekleşen ITF (Uluslararası Tenis Federasyonu) Dünya Koçlar Konferansı sona erdi. 24-28 Kasım tarihleri arasında Kaya Palazzo Golf Resort & Convention Center’da düzenlenen dev organizasyonda dünyaca ünlü tenis koçları ve milli antrenörler seminer ve eğitimler verdi.

Bu yıl 19.’sı yapılan ve dünyanın en geniş katılımlı tenis antrenörleri konferansı niteliğini taşıyan buluşmanın kapanış seremonisinde Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar ve GSB Başdenetçisi Harun Sönmez, TTF Yönetim Kurulu Üyeleri, ITF Koçluk Departmanı çalışanları hazır bulunurken, katılımcılara plaket ve sertifikaları takdim edildi.

Her iki yılda bir yapılan etkinliğin kapanış töreninde bir konuşma yapan Cengiz Durmuş, “Türk ve dünya tenisi adına muhteşem bir hafta oldu. Konferans için ülkemize gelen tüm antrenörlere başarılar diliyor, edindikleri bilgileri en iyi şekilde sporcularına aktaracaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

ITF Gelişim Departmanı Koçu Miguel Crespo ise böylesine güzel geçen bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Türkiye Tenis Federasyonu’na teşekkürlerini sundu. ITF Dünya Koçlar Konferansı’nın 20.’si 2017 yılında gerçekleşecek.

    

    
Daha fazla fotoğraf için tıklayınız.
Photo Credit: Ray Giubilo (19th ITF Worldwide Coaches Conference by BNP Paribas)