Dünya Tenis Koçları Konferansı sürüyor

Bu sene 19.’sı yapılan ITF (Uluslararası Tenis Federasyonu) Dünya Koçlar Konferansı, Antalya’daki Kaya Palazzo Golf Resort & Convention Center’da devam ediyor. 99 farklı ülkeden 700’den fazla antrenörün katılımıyla düzenlenen prestijli organizasyonun dördüncü gününde dünyaca ünlü tenis koçlarının yanı sıra Türk tenisinin önemli isimleri de seminer verdi.

Dünyanın en geniş katılımlı tenis antrenörleri konferansı niteliğindeki etkinliğin geride kalan gününde Almanya Tenis Federasyonu Başantrenörü Peter Born, İsviçre Tenis Federasyonu Fitness Başantrenörü Beni Linder, ITF Gelişim Departmanı koçlarından Miguel Crespo, Türkiye Davis ve Fed Cup ekipleri eski kaptanı Ali Göreç ve Türkiye Tenis Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Onur Binay, deneyimlerini paylaştı.

24 Kasım Salı günü başlayan ITF Dünya Koçlar Konferansı, yarınki (28 Kasım Cumartesi) seminerler, sertifika töreni ve resmi kapanış yemeği ile son bulacak.

19. ITF Dünya Koçlar Konferansı ile ilgili tüm gelişmeleri www.ttf.org.tr'nin yanı sıra FacebookTwitter ve Instagram hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.