Dünyaca ünlü tenis antrenörleri Antalya'da

Türkiye Tenis Federasyonu’nun ev sahipliği yaptığı 19. ITF (Uluslararası Tenis Federasyonu) Dünya Koçlar Konferansı tüm hızıyla sürüyor. Çeşitli ülkelerden 700’den fazla antrenörü buluşturan Antalya’daki dev organizasyonun ikinci gününde birbirinden önemli tenis koçlarının eğitimleri ve sunumları vardı.

İspanyol yıldız Rafael Nadal’ın yarı zamanlı koçu Francisco Roig, kadınlar tenisinin efsanelerinden Kim Clijsters’ın eski antrenörü Carl Maes, Britanyalı tecrübeli koç Mike Barrell gibi isimlerin yanı sıra Çağla Büyükakçay’ın antrenörü Can Üner de konferansta kadın tenisi üzerine bir seminer verdi.

MARSEL VE ÇAĞLA DA TAKİPÇİLER ARASINDA
24-28 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 19. ITF Dünya Koçlar Konferansı’nı Türkiye’nin erkeklerdeki 1 numarası Marsel İlhan ve kadınlardaki 1 numarası Çağla Büyükakçay da yakından takip ediyor.

Böylesine büyük bir etkinliğin Türkiye’de yapılıyor olmasının yerli antrenörler açısından önemine vurgu yapan milli sporcular, Türk tenisinin yakın vadede çok daha başarılı noktalara geleceğine inandıklarını belirtti.

19. ITF Dünya Koçlar Konferansı ile ilgili tüm gelişmeleri www.ttf.org.tr'nin yanı sıra FacebookTwitter ve Instagram hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.