Tenisin kalbi Antalya'da atıyor

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF)’nun her iki yılda bir düzenlediği ve dünyanın en geniş katılımlı tenis antrenörleri konferansı niteliğindeki ITF Dünya Koçlar Konferansı, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF)’nun ev sahipliğinde Antalya Belek’te başladı.

Bu sene 19.’su gerçekleşen dev organizasyonun açılış konuşmasını yapan TTF Başkanı Cengiz Durmuş, dünyanın birçok ülkesinden 700’den fazla koçu bir araya getiren etkinliğin Türkiye’de düzenlenmesinin Türk antrenörler açısından önemine vurgu yaptı. “Dünya arenasında yerimizi alabilmek için koçlarımıza büyük görev düşüyor” diyen Durmuş, beş gün süren konferansın Türk ve dünya tenisine büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

ITF Dünya Koçlar Konferansı’nın ilk gününde ise ITF Gelişim Departmanı Direktörü Dave Miley, Büyük Britanya Fed Cup ekibi kaptanı Judy Murray, Türkiye Davis Cup ekibi antrenörü Dominik Hrbaty, Adidas Oyuncu Gelişim Programı koçlarından Mats Merkel gibi önemli isimler seminer verdi. Geniş katılımlı seminerlerin yanı sıra atölye çalışmalarının da yapıldığı ITF Dünya Koçlar Semineri, 28 Kasım Cumartesi gününe dek devam edecek.

19. ITF Dünya Koçlar Konferansı ile ilgili tüm gelişmeleri www.ttf.org.tr'nin yanı sıra FacebookTwitter ve Instagram hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.

19. ITF DÜNYA KOÇLAR KONFERANSI 1. GÜN (FOTO GALERİ)