Worldwide Coaches Conference Başvuruları İçin Son 2 Gün

Antrenörlerimize bilgilendirme;

Worldwide Coaches Conference Katılım Başvuruları, 7 Ekim 2015 Çarşamba gününe kadar uzatılmıştır. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuru için lütfen Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine email gönderiniz.

 

WORLDWIDE COACHES CONFERENCE

Uluslararası Tenis Federasyonu'nun (ITF) her iki yılda bir düzenlediği ve ITF Coaching departmanının en büyük organizasyonu, "Worldwide Coaches Conference", 2011 Mısır (778 katılımcı) ve 2013 Meksika (817 katılımcı)'dan sonra 23-29 Kasım 2015 tarihinde Antalya'da düzenlenecektir. 2013 yılında açıklanan başvuru detayları sonrası 17 ülkenin ev sahipliği yapmak için başvurduğu 2015 organizasyonunu Türkiye kazanmıştır.

ITF tarafından açıklanan taslak program ise şu şekilde olacaktır.

Resmi geliş ve gidiş günlerinde havaalanı–otel Transferleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olup, konferans ile ilgili yetkilileri havaalanı çıkış bölgesinde kurulacak standlarda bulabilirsiniz.

Konferansta İngilizce/Türkçe çeviri sistemi kullanılacak olup, isteyen katılımcılar çeviri hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir.

Ayrıca Açılış Kokteyli, Hoşgeldin Gala Yemeği, Kapanış Yemeği, Toplantı araları (Coffee Break) hizmeti katılımcılar için ücretsiz olacaktır.

Herhangi bir sebeple konferansa geç katılım veya erken çıkış yapmak isteyen antrenörlerimiz, organizasyon komitesi ile irtibata geçip konaklama bilgilerini paylaşabilirler.

Katılım yapacak olan antrenörlerimizin 7 Ekim tarihine kadar  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine başvuru emaili göndermeleri gerekmektedir. 7 Ekim tarihinden sonra katılım alınmayacaktır.

Organizasyon ile ilgili detaylı bilgiye www.wwcc2015.com adresinden ulaşabilirsiniz.