Ağrı'da yağmurlu gün

Gün boyunca etkisini gösteren yağmur nedeniyle Ağrı İbrahim Çeçen Cup ATP Challenger turnuvasındaki tekler çeyrek finalleri yarına (3 Ekim Cumartesi) ertelendi.

Bu ilki gerçekleşen Türk Ekonomi Bankası (TEB) sponsorluğundaki toplam 42500 avro ödüllü Ağrı İbrahim Çeçen Cup ATP Challenger turnuvasında, ana tablonun beşinci gününe yağmur damgasını vurdu. Sabahın erken saatlerinden itibaren etkisini gösteren yağış, saat 10.30’da başlaması öngörülen çeyrek final maçlarının yaklaşık dört buçuk saat gecikmeyle başlamasına neden oldu.

Mücadelelerin başlangıcından kısa bir süre sonra ise yağmurun yeniden bastırması neticesinde, turnuva başhakemi karşılaşmaların bir sonraki güne ertelendiğini ilan etti. Buna göre Ruben Bemelmans-Konstantin Kravchuk, Mirza Basic-Farrukh Dustov, Saketh Myneni-Evgeny Donskoy ve Denys Molchanov-Dennis Novak çeyrek final maçları, yarın (3 Ekim Cumartesi) saat 10.00’da kaldığı yerden devam edecek.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı organizasyonda yarın, tekler çeyrek finallerini müteakiben tekler yarı finalleri, ardından da çiftler yarı finalleri ve çiftler finalinin oynanması planlanıyor.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
GÜNLÜK PROGRAM