İstanbul Challenger'a büyük onur

Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü’nün bu yıl 67.’sine ev sahipliği yaptığı İstanbul Challenger, Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) tarafından değerli bir ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin en köklü tenis organizasyonu niteliğindeki İstanbul Challenger’a bir mektup gönderen ATP, 25 yıl ve daha uzun süredir düzenlenen ATP Challenger turnuvalarını Kasım ayında Londra’da gerçekleşecek bir törenle ödüllendireceğini bildirdi.

Buna göre, dünyanın en iyi sekiz raketini buluşturan ATP Dünya Turu Finalleri haftasında Londra’ya davet edilen turnuva yetkililerine, 18 Kasım’daki özel gecede bu prestijli ödül takdim edilecek.

SON SEKİZ BELLİ OLDU
75 bin dolar ödüllü American Express İstanbul Challenger’da çeyrek final eşleşmeleri netlik kazandı. Turnuvanın 1 numaralı seribaşı ismi Sergiy Stakhvosky, çok zorlandığı buluşmada Nils Langer’i 2-6, 7-5, 7-5’le geçti ve yoluna devam etti.

Günün diğer maçlarında 3 numara Andrey Kuznestsov, Dzmitry Zhyrmont’u 1-6, 6-4, 6-3; 8 numara Mirza Basic de Andrei Vasilevski’yi 7-6, 6-3’le saf dışı bıraktı. 6 numara Adrian Menendez-Maceiras ise Marius Copil’e 4-6, 6-4, 6-4’lük setlerle boyun eğdi.

American Express İstanbul Challenger’da çeyrek finaller şu şekilde oluştu:

Sergiy Stakhovsky (UKR) – Marius Copil (ROU)
Andrey Kuznetsov (RUS) – Mirza Basic (BIH)
Elias Ymer (SWE) – Yannick Mertens (BEL)
Karen Khachanov (RUS) – Aslan Karatsev (RUS)

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
ELEME TABLOSU
18 EYLÜL CUMA PROGRAM