Doğunun şampiyonları Van ve Şanlıurfa

Doğu Kulüpleri Takım Şampiyonası’nda erkeklerde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Spor Kulübü, kadınlarda Şanlıurfa Tenis ve Kano Spor Kulübü kürsünün zirvesine çıktı.

31 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olimpiyat Parkı’nda düzenlenen Doğu Kulüpleri Takım Şampiyonası’nda heyecan sona erdi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki tenis kulüplerinin katılımıyla bu yıl dördüncüsü yapılan organizasyonda erkeklerde Van, kadınlarda Şanlıurfa’nın üstünlüğü vardı.

Toplam 26 takımın yarıştığı erkekler mücadelesinde, finalde Ağrı Gençlik Spor Kulübü’nü yenen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Spor Kulübü şampiyonluğu elde etti. Erzurum Tenis İhtisas Kulübü ise Van ve Ağrı ekiplerinin ardından üçüncü sırayı aldı.

12 takımın boy gösterdiği kadınlarda birincilik, Şanlıurfa Tenis ve Kano Spor Kulübü’ne gitti. Podyumun ikinci basamağına Adıyaman Gençlik Spor Kulübü, üçüncü basamağına ise Erzurum Tenis İhtisas Kulübü çıktı.

Kardeşçe bir ortamda geçen şampiyonanın ardından dereceye giren takımlar kupalarını alırken, turnuvada raket sallayan tüm tenisçiler de madalyalarını boyunlarına taktı. Ödül töreni sonrası sporcular, antrenörler, hakemler ve turnuva organizatörleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

SONUÇLAR

FOTO GALERİ