Erzurum'da zafer Igoshin'in

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olimpiyat Parkı’nda gerçekleşen Kardelen Cup Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası’nda teklerde mutlu sona ulaşan isim, 23 yaşındaki Rus raket Alexander Igoshin oldu.

Tam 2 saat 45 dakika süren çekişmeli finalde Avustralyalı rakibi Bradley Mousley’i 7-6(3), 4-6, 7-6(6)’lık setlerle deviren Igoshin, kariyerinin ilk şampiyonluğunu elde etti. Maçtan sonra konuşan Igoshin, Erzurum kentini çok beğendiğini ve burada harika bir hafta geçirdiğini dile getirdi.

Bu yıl ilki düzenlenen Kardelen Cup’ın ödül töreninde Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Emin Öz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor A.Ş. İl Genel Müdürü Ahmet Dal ve Tenis İl Temsilcisi Alparslan Tozoğlu da hazır bulundu.

Ödül seremonisinde bir konuşma yapan Cengiz Durmuş, toplam altı tenis kortuna sahip tesisi faaliyete geçirdiği için ve tenis sporunun gelişimine katkılarından dolayı Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ve minnetlerini sundu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olimpiyat Parkı’ndaki tenis heyecanı, Kardelen Cup’ın ardından 26 erkek, 12 kadın ekibinin katılımıyla yapılan Doğu İlleri Takım Şampiyonası ile devam ediyor.

ERZURUM KARDELEN CUP (FOTO GALERİ)