Melis ve Ayla'dan şampiyonluk

Adana'daki ITF turnuvasında Melis Sezer ve Ayla Aksu ikilisi, çiftlerde mutlu sona ulaştı.

Adana Atlı Spor Kulübü'nde gerçekleşen ITF turnuvasında ortaklık kuran Melis Sezer ve Ayla Aksu, çiftlerde şampiyonluğu elde etti. Set yitirmeden geldikleri finalde Norveçli Emma Flood ve İsveçli Anette Munozova tandemini 6-7(5), 6-4, 10/3'le mağlup eden Sezer/Aksu, birlikteliklerinin dördüncü zaferine uzandı.

Tekler mücadelesinde ise 15 yaşındaki Berfu Cengiz'in etkileyici performansı devam etti. İlk iki turda sırasıyla Avusturyalı ve Alman rakiplerini eleyen Cengiz, son maçında Britanyalı Mirabelle Njoze'yi 6-2, 4-6, 6-2 ile geçip adını yarı finale yazdırdı. Berfu final yolunda, Slovak Lenka Wienerova ile karşılaşacak.

Çeyrek final mücadelesi veren Ayla ise Fransız Margot Yerolymos'a takıldı. Bir önceki turda Melis Sezer'i saf dışı bırakan Yerolymos, Aksu'yu 6-0, 6-4'le turnuvanın dışına itti ve diğer yarı finalde İsviçreli Lisa Sabino ile eşleşti.

TUNA İKİNCİ OLDU

Bursa Büyükşehir Belediye Cup erkekler turnuvasında ise Avustralyalı Bradley Mousley ile işbirliği yapan Tuna Altuna, bu yılki ilk çiftler finalini oynadı. Julien Dubail/Yannick Jankovits ekibine 6-2, 6-2'lik setlerle yenilen Altuna/Mousley, haftayı ikincilikle tamamladı.