Eskişehir'de ilk kupa sahibini buldu

Eskişehir Anadolu Cup'ta çiftlerde mutlu sona ulaşan ikili Sergey Betov ve Mikhail Elgin oldu. Tekler mücadelesinde de finalin adı kondu.


Toplam 42500 avro ödüllü Eskişehir Anadolu Cup ATP Challenger turnuvasında çiftler mücadelesi tamamlandı. Büyük çekişmeye sahne olan finalde Ruan Roelofse/Ti Chen ikilisini geçen Belaruslu Sergey Betov ve Rus Mikhail Elgin, kupaya uzanan ikili oldu.

 

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü'nde gerçekleşen organizasyonda 1 numaralı seribaşı olarak raket sallayan Betov/Elgin tandemi, 1 saat 38 dakika süren finalde Roelofse/Chen karşısında 6-4, 6-7(2), 10/7'lik skorla gülmeyi başardı. Şampiyonlara ve ikincilere ödülleri, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özcan ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Celal Avni Öztürk tarafından takdim edildi.

 

Eskişehir Anadolu Cup'taki tekler finali ise 1 ve 2 numaralı seribaşları arasında oynanacak. Turnuvadaki en yüksek sıralamaya sahip isim olan klasmanın 94. basamağındaki İtalyan Paolo Lorenzi, dördüncü maçında da set kaybı yaşamazken, son olarak Fransız rakibi Remi Boutillier'i 6-2, 6-4'le geçti. Diğer yarı finalde ise İspanyol Inigo Cervantes'in, bir diğer Fransız Yannick Jankovits karşısında 6-2, 6-2'lik üstünlüğü vardı.

 

Paolo Lorenzi ile Inigo Cervantes arasındaki şampiyonluk maçı, yarın saat 13:00'te başlayacak.

 

23 MAYIS CUMARTESİ FOTO GALERİ