Bakan Çağatay Kılıç, kızlarımızı tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Tennis Europe Nations Challenge turnuvasında Avrupa üçüncülüğü elde eden 12 Yaş Kız Milli Takımımızı makamında kabul etti.

 

Tenis Federasyonu Başkanımız Sayın Osman Tural, TTF Genel Sekreteri Sayın Orhan Atasoy ve TTF Teknik Kurul Başkanı Onur Binay ve milli  takım antrenörlerimiz Hakan Diler ve Ali Karagöz'ün de hazır bulunduğu ziyarette; Türkiye'nin son yıllarda hemen her branşta önemli başarılara imza attığını ve ülke spor tarihinin büyük bir ivme kazandığını hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç, "Ülkemiz gerek başarı, gerek tesis gerekse organizasyonlara ev sahipliği yapma noktasında tenis branşında da zirveye oynayan ülkeler arasında yerini aldı" diye konuştu.

 

Genç sporcularımız Zeynep Sena Sarıoğlan, Betina Tokaç ile Selin Lidya Sepken'i gelecek adına ümit veren başarılarından dolayı tebrik eden Bakan Çağatay Kılıç, şöyle devam etti:

 

"Bakanlık olarak sporun her branşında önemli yatırımlar yapıyoruz. Bu desteklerin meyvesini gelecek yıllarda alacağımıza eminim. Bu noktada sporcularımız, antrenörlerimiz, teknik ve idari kadrolarımız el birliğiyle azimle çalışmalarını sürdürmeli. Henüz spor hayatlarının başlarında sporcularımızın uluslararası arenada böylesine başarılar kazanması geleceğe daha da umutla, güvenle, heyecanla bakmamıza vesile oluyor. Hepsinin başarısı daim olsun."

 

 

 

Ziyaretin ardından federasyon başkanımız Sayın Osman Tural, Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek'le birlikte bir gösteri maçı yaptı.