Ege Melih & Cağatay şampiyon, Defne&Öykü ikinci oldu

Gürcistan'da yapılan ITF Juniors Grade 5 serisi Pantiani Cup'ta tenisçilerimizden Ege Melih Azkara ve Çağatay Sami Söke turnuvayı çiftler şampiyonu, Öykü Boz ve Defne Olcay da çiftler finalisti olarak kapadı.

 

Çift erkekler kategorisinde partner olan Ege Melih Azkara / Çağatay Sami Söke çifti çeyrek finalde 3, yarı finalde de 2 numaralı seribaşlarını mağlup ederek finale yükselirken, finalde Giles Hussey / Alexandr Kim çiftini 6-3  ve 7-6'lık skorlarla saf dışı bırakarak şampiyonluklarını ilan etti. Bu sonuçla birlikte Ege Melih Azkara Junior kariyerinin de ilk kupasını kazanmış oldu.

 

Çift kızlar kategorisinde ise benzer başarıyı Defne Olcay / Öykü Boz çiftimiz yakaladı. Tenisçilerimiz tamamı maç tie-break'le sonuçlanan 3 turdan sonra finale yükselirken, finaldeki rakiplerine 4-6 ve 1-6'lık set skorlarıyla mağlup olarak ikincilikte kaldılar.

 

Daha önce bir kez Junior şampiyonluğu tadan Defne Olcay bu finalinden ikinci olarak ayrılırken, Öykü Boz ilk kez çıktığı ITF Juniors finalinde kupaya uzanamadı.

 

Tenisçilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.