Tenis camiası TED'de buluştu

Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü’nde (TED) bulunan ve Limak Enerji sponsorluğunda tamamen yenilenerek uluslararası standartlara kavuşturulan Limak Enerji Kortu düzenlenen törenle açıldı.

 

Kurdele kesiminin ardından TED Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet E. Tınaz tarafından, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’e teşekkür plaketi sunuldu.  

 

Özdemir, Limak olarak, gençlerin spora yönelmesini desteklediklerini ve sporun altyapısına katkıda bulunmayı her fırsatta sürdürdüklerini belirterek, “Global bir firma olma yolunda hızla ilerlerken kurumsal sorumluluklarımızı da unutmuyoruz. Bu kapsamda TED Spor Kulübü’ne ve tenis severlere, uluslararası standartlara sahip Limak Enerji Kortu'nu kazandırdığımız için çok mutluyuz. Spora, eğitime, kültüre ve sanata verdiğimiz destek, bu vizyonla devam edecektir” dedi.  Prof. Dr. Mehmet E. Tınaz ise “TED Spor Kulübü olarak Limak Enerji’nin ve üyelerimizin değerli katkılarıyla yapılan yeni kortumuzu profesyonel sporcularımızın kullanımına sunuyoruz” diye konuştu.

 

Açılış töreninin ardından Davis Cup kaptanımız Haluk Akkoyun, Davis Cup oyuncularımız Barış Ergüden, Anıl Yüksel ve TED Spor Kulübü tenisçisi Barkın Yalçınkale'nin de katıldığı bir gösteri maçı oynandı.

 

Ardından gerçekleştirilen TED Senyör Oyuncuları müsabakasında karşı karşıya gelen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir Nihat Özdemir & Engin Kratzer’in Nejat Müldür & Yavuz Erkangil yaptığı çiftler maçı, konuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

 

Yenilenen kortu Türk tenisine kazandırmış olan Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nihat Özdemir'e tenise katkılarından ötürü teşekkür ederiz.