TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul Hakkında Duyuru

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ilimizde 9 saat arayla 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremler 11 ilimizde 13 milyon insanı doğrudan etkilemiştir. Depremden sonra ülkemizde acil durum 4. seviye olarak ilan edilmiş olup asrın felaketinde vefat edenlerin sayısı resmi kaynaklara göre 47 binin üzerindedir. Pek çok kentte hissedilen depremlerin artçı sarsıntıları maalesef devam etmektedir.

Ülke olarak kenetlendiğimiz bu süreçte tüm markalar iletişim ve pazarlama faaliyetlerini durdurarak kaynaklarını bağış veya destek olarak deprem bölgesine aktarmaktadır. Bu sebeple bu sene için markaların sponsorluklarını turnuvaya aktarması mümkün görünmemektedir.

WTA ile alınan ortak karar doğrultusunda tüm bu süreç göz önüne alındığında; 17-23 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılması planlanan TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul turnuvasını gerçekleştiremeyeceğimizi üzülerek bildiririz.

Ülkemiz tenisi adına büyük önem taşıyan turnuvamız TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’un gelecek sene yeniden TTF İstanbul Tenis Merkezi’nde yapılması planlanmaktadır.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Türkiye Tenis Federasyonu