TTF ile HEAD Arasında Resmi Tenis Topu Sponsorluğu Sözleşmesi İmzalandı

Ulusal Senyör Turnuvaları, Performans Turnuvaları ve Takım Şampiyonalarında tek tip ve tek marka top tescil edilmesi ve tescil edilen topların turnuvaların resmi topu olarak belirlenmesi hususunda Federasyonumuz, ülkemizdeki ITF onaylı firmalardan tenis topu sponsorluk teklifi talep etmiştir. Alınan teklifler değerlendirilmiş olup Spor Atletik Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.’nin sunmuş olduğu teklif uygun görülmüştür. Söz konusu firma 2021 yılı içerisinde gerçekleşecek Ulusal Senyör ve Performans Turnuvaları ile Takım Şampiyonalarında HEAD marka tenis topu ile Türkiye Tenis Federasyonu resmi tenis topu sponsoru olmuştur.

Sözleşme kapsamında belirlenen tescilli top fiyatları aşağıdaki şekildedir;

Head Pro 3’lü top kolisi KDV dahil 850 TL
Headtourxt 3’lü top kolisi KDV dahil 950 TL

Turnuvalara ev sahipliği yapan kulüplerimize turnuva için satın alınan top tutarının %20’si kadarı Federasyonumuz tarafından nakdi alt yapı desteği olarak sağlanacaktır. Sözleşme kapsamında top satışlarının başlayacağı tarih 01 Ağustos 2021 olarak belirlenmiştir. Kulüplerin turnuva başlangıç tarihinin 6 gün öncesinden sipariş vermeleri gerekmektedir.

Kulüpler top siparişlerini Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresine ya da 0538 096 27 29 numarasına verebilirler.

Sporcularımızın tüm müsabakaları aynı top ile oynamaları ile süreklilik, eşitlik ve kalitenin yükseltilmesi hedeflenmiştir.

Tenis camiasına duyurulur.

Türkiye Tenis Federasyonu