Kamuoyu Duyurusu

Club Megasaray'ın 14.09.2020 tarihinde yayınlamış olduğu duyuruya istinaden Federasyonumuzun konuyla ilgili açıklaması aşağıdadır.

Türkiye Tenis Federasyonu olarak belirlemiş olduğumuz stratejik amaçlar doğrultusunda çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Tenisin gelişmesi, ülkemizin her yerinde oynanabilir bir spor haline gelmesi ve ülkemizin yeni şampiyonlar yetiştirebilmesi için sponsorlarımız en önemli destekçilerimizdendir.

Tenis ekonomisini büyütmek için uzun soluklu sponsorluklara imza atmayı ve tenisin sahip olduğu imajla bütünleşebilecek markalarla ilişkilerimizi güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda 2019 yılında Şahinler Holding bünyesinde yer alan Club Megasaray ile yaptığımız sponsorluk anlaşması da güçlü bir iş birliği olma özelliği taşıyor. Resmi Turizm Partnerimiz Club Megasaray’ın tesislerinde kurulan Megasaray Tenis Akademisi, 49 tenis kortuyla bölgenin en büyük tenis merkezlerinden biri haline geldi. Ülkemiz turizminin önemli şehirlerinden biri olan Antalya’da, Türkiye Tenis Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan, ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapan Megasaray Tenis Akademisi ülke tanıtımına ve spor turizminin gelişmesine de önemli destekler vermeye devam ediyor. Öte yandan düzenlenen birçok uluslararası turnuva, Türk sporcuların daha fazla turnuva oynamasına ve dünya sıralamasında üst sıralarda çıkabilmesine imkan sağlıyor.

Türkiye Tenis Federasyonu olarak ülkemiz tenisinin gelişimi için ortak hedeflerle çıktığımız yolda Club Megasaray ile iş birliğimizi güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. Sponsorlukların oldukça önem arz ettiği bir branş olan tenise yapılan her yatırımın ülkemiz tenisinin gelişiminde büyük rol oynayacağının bilinciyle, Türkiye’nin dünya arenasında yer alan tenisçiler yetiştirmesine destek verecek her adımı önemsediğimizi belirtir, sponsorlarımız ile bu ortak amaçta iş birliklerimizi sürdürmeye devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Türkiye Tenis Federasyonu