GSB Gençlik Projeleri Destek Programı Eğitimi Duyurusu

Federasyonumuz tarafından gerçekleştirilen Çevrimiçi Temel Proje Eğitimi'nin ikincisi Gençlik ve Spor Bakanlığımızın rekor destek yapacağını açıkladığı Gençlik Projeleri Destek Programı'na yönelik olacaktır.Tenis kulüplerimizin destek programında yer alabilmelerine katkı sağlamak için gerçekleştireceğimiz 'GSB Gençlik Projeleri Destek Programı Çevrimiçi Eğitimi' 13 Temmuz Pazartesi saat 19.00'da Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. 

Eğitime katılmak isteyenlerin başvurularını Google Form üzerinden 13 Temmuz Pazartesi saat 12.00'ye kadar yapmaları gerekmektedir.  Zoom bağlantısı, kayıt formunda belirtmiş olduğunuz email adresine eğitimden 3 saat önce gönderilecektir.

Başvuru için Google Form linki: https://forms.gle/NgvN7rxwG732QWwm6
 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 35 Milyon Lira Proje Desteği

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin hayallerini gerçeğe çevirmek, çalışmalarına destek olmak ve gönüllülük çalışmalarını yaygınlaştırmak amacıyla Sn. Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı Sürekli Kişisel Gelişim Programı kapsamında hazırladığı proje destek çağrısına bu yıl rekor bir rakamla çıkıyor. Bakanlık, sivil toplum kuruluşlarının sekiz kategoride sunacağı projelere toplam 35 milyon TL destek sağlayacak. Bakan Kasapoğlu proje destek çağrısına bu yıl rekor bir rakamla çıkacaklarına işaret ederken, “Gönüllülük”, “Kişisel Gelişim”, “Fiziksel Aktivite, Egzersiz ve Spor”, “Kitap Kahve Projeleri”, “Kültür ve Sanat”, “Yenilikçi Fikirler”, “Çevre” ve  “Hayvanların Korunması” alanlarında sivil toplum kuruluşlarının projelerine 35 milyon TL destek vereceklerini açıkladı. Sivil Toplum Kuruluşlarının proje teklifinde bulunabileceği Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde yapılan çağrıyla başvurular, 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü başlayacak ve 1 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 23.59’da sona erecek. Proje başvuruları, Proje Başvuru ve Değerlendirme Sistemi (https://gpdp.gsb.gov.tr/) üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilebilecek.

Detaylı bilgi için: https://gpdp.gsb.gov.tr/