TTF Başkanı Cengiz Durmuş Türkiye Tenis Federasyonu Ulusal Kamp Merkezi inşaatını ziyaret etti


Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş halihazırda yenilenen ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapacak olan Türkiye Tenis Federasyonu Ulusal Kamp Merkezi inşaatına ziyaret gerçekleştirdi. Çalışmaların devam ettiği tesis hakkında bilgi alan Başkan Durmuş, “Yenilenen tesisimizde ülke tenisi adına gurur verici uluslararası turnuvalara, çalışmalara ve projelere imza atacak olmanın heyecanı içindeyiz” dedi.
 
TTF Başkanı Cengiz Durmuş ve TTF Başkan Vekili Cem Tınaz’ın da katıldığı koordinasyon toplantısında tesisin son durumu değerlendirildi. İstinye’de bulunan 25 bin metrekarelik alana sahip yenilenen kamp merkezi ile 3500 seyirci kapasiteli 1 merkez kort olmak üzere toplam 5 kort, yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, restoran ve yeni toplantı salonu Türk tenisine kazandırılacak.  


 
Geçmiş yıllarda Türk tenisi adına önemli organizasyonların gerçekleştiği tesisi yenileyip daha geniş bir kapasiteyle ülke tenisine kazandıracak olmanın gururu içerisinde olduklarını belirten Başkan Durmuş, “İnşaat faaliyetleri son hızla süren tesisimiz geçmiş yıllarda pek çok önemli etkinliğe ev sahipliği yaptı. İlerleyen günlerde faaliyete girecek yenilenen tesisimizde ülkemiz adına gurur verici birçok uluslararası turnuvaya, çalışmalara ve projelere imza atacak olmanın heyecanı içerisindeyiz” değerlendirmelerinde bulundu.