Önemli Duyuru- Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. M. Muharrem Kasapoğlu Federasyon Başkanları ile video konferans gerçekleştirdi

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. M. Muharrem Kasapoğlu tüm federasyon başkanları ile video konferans yöntemini kullanarak 7 Mayıs'ta bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda şu an içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin spor branşlarına olan etkisi ve normalleşme sürecine ilişkin planlar değerlendirildi. Şu an kapalı olan tüm kulüplerimiz ve akademilerimize dair durumlar ve beklentilerimiz Federasyon Başkanımız Cengiz Durmuş tarafından Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na iletildi.
 
 
Sayın Bakanımız, bu olağandışı süreçten güçlü bir biçimde çıkacağımıza dair inancını belirterek, dile getirdiğimiz tüm konu başlıklarıyla ilgili federasyonlarla istişare halinde olunacağını ve bir komisyon eşliğinde çalışma yapılarak taleplerimizin hızlı bir şekilde değerlendirileceğini beyan etti. Komisyon çalışması ile birlikte Bilim Kurulu tavsiyeleri de alınarak kulüp ve akademilerin açılışına dair olabilecek en uygun tarihin duyurulacağı bildirildi.
 
Bizler de, gerek Bakanlığımızın kurduğu komisyonun gerekse Bilim Kurulu’nun bu konudaki tavsiyelerini bekliyor, en kısa zamanda kulüp ve akademilerimizde ve ayrıca turnuvalarımızda yine hep birlikte olmayı umut ediyoruz.
 
Türkiye Tenis Federasyonu