Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan tenisçilerimize ödül

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Haziran ayında Mersin'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları'nda ülkemizi başarıyla temsil eden, dereceye girmiş tüm sporcularımızı ödüllendirdi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda düzenlenen ödül törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener ile Bakanlık ve Genel Müdürlük yetkililerinin yanı sıra federasyon temsilcileri, kulüp yetkilileri, antrenörler ve sporcular katıldı.

 

Törende konuşan Sayın Akif Çağatay Kılıç, "Bu gururu bizlere yaşatan sporcularımıza, antrenörlere, kulüp yetkililerine ve ailelere teşekkür ediyorum" dedi.

 

Oyunlarda hem teklerde hem de çiftlerde şampiyon olan Çağla Büyükakçay'ın yanı sıra, çiftler şampiyonu Pemra Özgen ve tek erkeklerde final oynayan Marsel İlhan ödüllendirilirken, Pemra Özgen ve Marsel İlhan yurt dışı turnuvalarında ter döktüğü için ödül törenine tenisçilerimizden sadece Çağla Büyükakçay katılabildi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ayrıca, Türkiye Tenis Federasyonu Genel Sekreteri Sayın Orhan Atasoy, TTF Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Gökhan Dönmez, Milli Takımlar Antrenörü ve Fed Cup kaptanımız Alaaddin Karagöz ve Çağla Büyükakçay'ın antrenörlüğünü yürüten Can Üner'i de başarılarından ötürü ödüllendirdi.